Slza stéká po tváři...

Slza stéká po tváři...

Anotace: Všem jen lásku přeji - ať se vaše ústa smějí ...

Slza stéká po tváři,
nic tu pro mě nezáří.
Je mi zle a smutno,
bojovat již není nutno.

Slza stéká dál a dál,
osud si můj život vzal.
Proč jsem chtěla sílu,
nyní jen ztrácím víru.

Slza stéká víc a víc,
nenastavím slunku líc.
Je konec, konec a smrt,
budu sprostá, jsi zmrd.

Omlouvám se za slovo sprosté,
ale nešlo jinak, je to prosté.
Vzals mi život, duši, tělo,
v náruči se mi umřít chtělo.

Slza stále stéká po tváři mé,
ale ta beznaděj snad někdy pomine.
Já naberu dech a půjdu třeba dál,
ač mým snům ses Ty jen smál.

A když se sny nevyplní,
nic to ve mně již nezmění,
budu stále bojovat za životy vaše,
dejte úsměv na rty a oddejte se kráse...

...kráse života, léta, sluníčka, pohody...
Autor toužím.jít.dál, 21.05.2008
Přečteno 451x
Tipy 9
Poslední tipující: Caracol, Petbab, Květka Š., Psavec, Lorraine, Jahodová kopretina, Simísek
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za naše životy nebojuj,
jenom o ten svůj stůj ...
alespoň teď a snad do doby, než bude trochu lépe ...

22.05.2008 17:46:00 | NikitaNikaT.

Správně. bojuj! Stojím při tobě

22.05.2008 10:55:00 | Caracol

I já Ti držím palečky.

21.05.2008 22:37:00 | Psavec

Nabereš dech, uvidíš, svým úsměvem nás všechny okouzlíš:-) Držím palečky...

21.05.2008 22:19:00 | Lorraine

Drž se, broučku, človíčku s krásnou duší.

21.05.2008 20:42:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí