Všechno, co bych ti chtěl říct

Všechno, co bych ti chtěl říct

Snad měla bys znát, ten pocit, co mě plní,
tak rád bych ti řekl, že láska má se nemění.
Čas si letí dál, ale já tu stále jsem,
ač každý další den je jak černý sen.

A v nocích, jako byla ta dnešní, tvoji tvář vidím
a rána, jako tahle, se v tvých obrazech ztrácím.
Tolik mě to mrzí, chtěl bych ti říct vše,
nesmím, jsem ztracený, alespoň píšu verše.

To abych ze sebe nějak dostal všechny ty emoce,
které stejně patří jenom tobě, mojí lásce.
Asi to dál nemá smysl, nezaleží, jak jsi vzdálená,
srdce si stejně delá co chce, čas nic neznamená.

Mám obrovksý strach, že nikdy nenaplním,
to kvůli čemu tu dýchám,
že už nikdy tohle srdce neslepím
a budu muset žít jen sám.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 22.05.2008
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ač smutná, přec moc hezky napsaná, však ono nebude tak zle...*:)

03.05.2011 18:40:00 | PIPSQUEAK

Přeju ať se ze svého smutku "vypíšeš"...psaní je dobrá terapie...jdeš na to tím správným směrem...

23.05.2008 23:24:00 | annike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí