Sakura

Sakura

Anotace: :-(

slzy tečou po skráních
láska umírá
ze sakur teď padá sníh
nikdo vločky nesbírá

zahrnují zem svou krásou
růžovou spásou
jarní rosa dává třpyt
padá do květů
dává krásu všem světům

světu a lidem je jedno
co se děje
jen pro peníze se tu pěje
co když všechno zničíme?
vůni květů už neucítíme
Autor Maxí, 22.05.2008
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, kikis, grázlík, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k zamyšlení...

12.09.2009 20:47:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí