Staré časy jsou pryč

Staré časy jsou pryč

Anotace: a už je nic nevrátí, ale...

To co bylo, odčinit se nedá,
dost se mění a mnoho se vyvíjí,
někdy naděje i víra upadá
a někdy zdá se, že se rozum pomíjí.

Ale rád bych, dokud z něj něco zbylo řekl,
že toho hlavního jsem se nikdy nezřekl,
to důležité ve mně stále je,
to jen tak nikam neodejde!

Protože jsem člověkem, jakým jsem
a byla dřina dostat se až sem.

Některé věci se však nikdy nemění,
některé z nich nikdy neodejdou,
některá srdce nikdy nezkamení,
některé lásky nikdy nezahynou.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 23.05.2008
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fuu, Severka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslední sloka mi mluví z duše...:o)...a na věci co se staly by člověk podl.m. neměl zapomínat ať už byly jakýkoli...

23.05.2008 23:14:00 | annike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí