Věřil jsem

Věřil jsem

Anotace: já věřil...

Při pomyšlení na ni, se mi zase srdce protáčí,
někdy bohužel jenom láska v srdce nestačí.
Nevím, co ode mě jsi chtěla víc, rád bych ti to dal,
já vážně nevím, na co, proč, jak jít dál.

Ach čas mi ukázal, že jsem se v nás hrozně mýlil,
až čas mi ukázal, jak moc jsem tvojí lásce věřil.
A nebyla pravda, že bych kdy nevěřil tobě,
cožpak bych mohl, trápit se po takové době?

Přemýšlím o tom, co ty, jak se asi máš,
nikdy už o tobě neuslyším? Už mě neznáš?
Dřív jsem opravdu nevěřil, že můžeš takhle odejít,
dřív jsem věřil, že chceš moji lásku mít.

Byla to snad všechno lež a klam?
Tomu nemůžu uvěřit a tak říkám:
Miluji tě.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 25.05.2008
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí