Blues starýho plyše (St. James Infirmary)

Blues starýho plyše (St. James Infirmary)

Anotace: Smutné blues L. Armstronga "St. James Infirmary" :-(

BLUES STARÝHO PLYŠE
(St.James Infirmary)

Dítě mé mělo mě tak rádo
a vždycky si mě bralo spát
Byl jsem hit mezi plyšáky
Teď jen bloudím ulicí.

Nosám kabát a starý klobouk
Ten co měl i můj otec
Vidím popelnice a odpad
Kterého budu součástí.

Teď už jsem jen starý plyšák
S kterým si nikdo nechce hrát
Cítit aspoň teplo bytu
A nemrznout tu tak sám.

Jó, kdyby hodil mě někdo do bedny
A odnes´ aspoň do veteše, o, jé
Bylo by mi tam aspoň teplo
Ale tady z toho pojdu.

A tak zpívám blues starýho plyše
Kterej je léta odřenej
Cítím možnost se někde najíst
Popít, ohřát a jen žít.
Autor Zasněný básník, 25.05.2008
Přečteno 367x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Traci, sluníčko sedmitečné, Marfuša, whiolet, colorka, Květka Š., Jabba_Hutt, Severka, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dost dobrý človíčku, fakt je ti 15?:)

12.06.2008 13:08:00 | sluníčko sedmitečné

Zní mi to v uších. Povedené.

04.06.2008 14:27:00 | Marfuša

Chudinka malinká....beru ho domu...

03.06.2008 16:07:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí