Nemůžu se na sebe ani podívat

Nemůžu se na sebe ani podívat

Anotace: občas/pořád

Výčitky sám sobě kladu,
všechno padá na mou hlavu.
Tak jen se na svůj odraz podívat,
je tu zase čas si všechno vyčítat.

Že svět se mi protiví,
že snaha má nic nespraví.
Že připadám si odporný,
že můj život je tak marný.

Že jsem všechno dávno vzdal,
že nechci jít dál,
že jsem se tolik bál,
že jsem se zamiloval.

Že tu ještě jsem,
že žiju starý sen,
že nechci další den,
že trápím se jen.

Že jsem lepší nebyl,
že jsem nežil ale přežil,
že jsem se odsoudil,
že jsem se pohřbil.

Ale jsou i věci, za kterými si stojím,
je jich málo, ale já už se nebojím.
Ačkoliv v lidi víru už těžko mít,
překonám se a zkusím žít.

I kdyby se nikdy nemohl naplnit můj sen,
Říkám vám, že z toho chci ven.

A to hlavně těm, kteří
v můj život ještě věří.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 25.05.2008
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je bezva, držím pěsti...*:)

03.05.2011 18:44:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí