Touhy jsou marné dokud nezemřeme

Touhy jsou marné dokud nezemřeme

Anotace: říká se že ve víně je pravda tak asi proto se mě chce tak brečet? (kravina nevěřím vám ani jediný slovo!!!!)

Proč opojení
Uklidňuje?
Je to tím že necítíš křivdy
Co mohly stát se
A stěny jsou zbořené
Nebo jen plazíš se
A to všechno číms
Kdy žil
Je navždy ztracené
Tak odpověz
Bože
i kdybych věřit měl neumím
Ptát se správně
A cokoliv se uvězní v tvém křiku je mou modlitbou
K tomu abys nás vykoupil
Vždyť ty jediný víš
Jaké je to umírat
A žít

Víš nevěřím
Že umíš
Cítit jako my
S takovou nespornou falší v krvi
To ty neumíš
A proto
Promiň
Tak lehce odpouštíš
Nám
My jsme tím co jsi ty
Jen v krvi
Autor DIDADA, 25.05.2008
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to beru - ST

25.05.2008 21:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí