Důvod

Důvod

Anotace: Nemůžu za to .....

Až jednou budu pykat
za své zločiny,
a jistě vím, že občas
nejsem bez viny,
dokážu si otřít slzy
stékající po mé tváři,
odrazí se celý život
v zrcadle a jeho záři.
Podotknu jen pouhá slova,
že vedla mě má velká touha
i přes kouli z olova.
Autor Dasson, 25.05.2008
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí