Jen ty

Jen ty

Anotace: k tvým zítřejším narozeninám ... kdyby jsi tu byl :'(

Jen ty
Se mi proháníš v myšlenkách
Co minuta minutu mine
Jsi tam stále
A pořád tam budeš
Jsi moje krásná vzpomínka
Ne jedna vzpomínka
Ale tisíce přenádherných
Byl jsi můj poklad
Byl jsi mi vším
Pro tebe svůj život bych dala
Jen tě zas moci slyšet
Vidět a cítit u mě
Našla jsem takový způsob
A pokusím se ho zrealizovat
Však nebude to jako dřív
I když „jeho“ teď mám
Ty první jsi byl
Celým mým srdcem milován
I on je, stejně jako ty
Nese kus tebe
Budu ho chránit jako tebe
A na tebe, zlatí
Nikdy, ale opravdu nikdy nezapomenu
Autor LuciAngel, 26.05.2008
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Simísek, Zweiblumen, Šerák, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

City z něj úplně přetékají...nádhera

27.05.2008 10:29:00 | Simísek

a tak je to správné:)... hodně emotivní dílko

26.05.2008 23:29:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí