Zrudlé bytí

Zrudlé bytí

Anotace: dnešní den vidim rudě

Rudé slunce rudě svítí na rudou krev,
konec bytí.
Rudá krev bílou košili barví
na nejrudější odstín rudé barvy.

Rudě to vidí všichni mrtví i živí,
vrahové mají výčitky svědomí,
ač jsou nelítostiví.

Nad světem svítá slunce rudé,
nový den pod rudou barvou krve bude.
Krev se s raní rosou míchá,
o pár set tisíc lidí méně dýchá.

I vzpomínky odnesli s košem,
tak vidíš, ty tam, hnedka je po všem.
Autor Mišpule, 27.05.2008
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí