Smrt

Smrt

Anotace: ...................

Proč se mám smrti bát,
je to jen část,
cesty co mě čeká,
v životě který se nezastaví,
mezi všemi papíry,
smrtka pracovat musí,
až do konce světa,
byrokracie vládne všude,
/reflektory svítí/
/barvy se mění/
/tiskárna tiskne/
poslední myšlenky lidí,
co na jiný svět odešli,
výkřiky do tmy,
sepsat se musí,
/krásná ale smutná/
žena dospělá,
do tmy volá,
proč mě nikdy nikdo nemiloval.(láska je mocná čarodějka)
(z lidí udělá blázny)
(kdo nikdy nemiloval,nežil)
/malé ale veselé/
dítě malé,
do tmy volá,
mami kde jsi!
/moudrý s bílými vousy,jak sníh)
starý pán,
v rozkvetlém sadu,
do tmy volá,
jen na chvilku se prospím.

svět je krásný,
ať ho člověk sleduje,
každý,/já,ty,oni/
jinýma očima.
(co člověk,to někdo jiný)
(každý z nás)
(kamínek v moři)
(sněhová vločka)
(filmová hvězda,svého života)
(deset minut slávy,pro každého)
(aby se na všechny dostalo)
Autor Vlk v rouše, 27.05.2008
Přečteno 270x
Tipy 11
Poslední tipující: Castiza, Jahodová kopretina, Bíša, Psavec, Princezna.Smutněnka, WAYWARD, Marfuša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseň.. neumím být ke smrti optimistická...

04.11.2008 20:13:00 | Castiza

Ajajaj, ty závorky mě uvedly do rozpaků...Občas si dělaly mírně co chtěly, že? :-) Ale jinak..mám ráda tvé básně, protože mají hloubku. Jen tak dál.

27.05.2008 15:59:00 | Princezna.Smutněnka

...má v sobě hloubku k přemýšlení.

27.05.2008 14:10:00 | WAYWARD

Dobrý, mě se to líbí, ikdyž název moc neodpovídá optimizmu v básni.

27.05.2008 14:01:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí