Nashledanou

Nashledanou

Anotace: Chtěla bych říct nashledanou, ale vím, že musím říci sbohem...

Koukat se na měsíc, jak ztracenej pes
Doufat, že zjistíš, že včera je dnes
Jít sbírat borůvky, přestože víš jak

Milovat

Utíkat za vlakem, i když v tvý stanici nestaví
Kupovat dárky, ačkoliv neslavíš
Políbit dopis a uložit ho do šuplíku k ostatním

A stejně ho nikdy nepošleš

Snít a procházet se okolím
Být tím orlem, říct si, jo, poletím!
Smát se, že se nikdy nedozví

Jak moc to bolí

A zase hledat prošlý lístky z kina
Hlídat, zda nelaská tě jiná – ta poslední
Snads nevěděl, čí to byla vina

Žes odešel

A nikdy se nemůžeš vrátit
Jen kytky a pár stuh tě teď připomíná
Pár fotek na zdi a hořkosladká čokoláda

Stejně je prošlá

A je v tom sama
Autor Aziel, 27.05.2008
Přečteno 348x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, pejrak, lalej, Simísek, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by...

29.05.2008 22:05:00 | Aziel

Nemusíš říkat sbohem..

28.05.2008 14:55:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí