Melancholie

Melancholie

Anotace: Tak tuhle jsem napsala už dávno, asi to bude i poznat no možná se to líbit nebude ale pro mě je taková vzpomínková..

Zase mě přepadá
ta sladká
melancholie.
Ta co můj mozek
pomalu, potichu vykrádá
a sedmnáct let se mnou žije.
Smích, pláč, rozpaky
ty emoce
co dělaj mi na srdci otlaky
mě svíraj
a nervy od toho už odumíraj
Zvyknu si.
Už to ani necejtim.
Jak rozkládáš mi myšlenky
a posíláš na to ještě ke všemu stvrzenky.
Máš se chovat dospěle,
vím, tak přestaň je neděle
Dopřej mi tu melancholii
a taky se směj a potom plač
neděkuj, nemáš zač
pošlu ti stvrzenku
... za tvoji myšlenku
Autor Ninala, 02.08.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí