Noční můry

Noční můry

Anotace: anotace??neurčité...možná příběh, možná myšlenka...kdo ví..

Tak, jako už tolikrát,
zas poddává se noční můře.
Ptá se sama sebe,
kdy je na tom hůře.

...ve dne?v noci snad??

Za světla ji lidé míjí,
v noci se zas strachem svíjí.
Prosí v slzách,škrtá můry,
bojí se té noční stvůry.

Stačil jeden okamžik,
je jedno hrůzné setkání,
po letech se k tomu vrací,
zas jí to strach nahání.

Tenkrát tak tak utekla,
však nikomu nic neřekla..
...jen to píše ve verších...
Autor Sana.sorrow, 29.05.2008
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno opravdu skvělý, jen ten předposlední odstavec neni tak dobry ..jenom podle meho nazoru..

02.07.2008 12:46:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí