Přála jsem si ...

Přála jsem si ...

Anotace: Všem moc a moc lásky, ta je opravdu vzácná a krásná ... proto ji opakovaně přeji, ať vaše ústa se jen smějí ...

Přála jsem si, mít krásný den,
to přání se rozplynulo jako sen.
Proč mám v té bolesti stále žít,
kde sílu pro cestu dál najít?

Přála jsem si, neplakat, neumírat,
teď mohu jen na bezvládné tělo zírat.
Já už to utrpení opravdu nevydržím,
poslední chvíle života si tu střežím.

Přála jsem si, otevřít oči a usmát se,
moci vyjít ven, dívat se po veškeré kráse.
Nevyšlo to, co mi asi nyní zbývá,
pro mě se i v slunečném dni stmívá.

Přála jsem si, zažít jen pohlazení,
majetek?To pro mě nic není.
Prostě toužím jen po lásce a objetí,
ať zmizí toto mé bolestné prokletí.

Přála jsem si, usmát se a napsat sem,
že můj bolestný život je již zkolen.
Bohužel není, pokračuje dál a hůř,
to pak chci jen vzít na sebe nůž.

Přála jsem si, neudělat tento hřích,
podřezat žíly a život svůj si vzít.
Ale ta bolest je již moc dlouhá,
mně zbývá jen cestička pouhá...

Odejít a již nemít asi žádné přání,
kdo nezažil tuto bolest, nemá zdání.
Však nepřeji ani nepříteli takový život,
kéž by mě asi někdo jiný s chutí "probod".

Přála jsem si ještě chvíli žít,
teď trpím a mám chuť život si vzít.
Přitom jsem již bojovala, chtěla žít,
ale kde mám dalších sil na boj najít?

Přála jsem si, ještě prožít toto léto,
proč mě trápíš, tak proč, ty "sketo".
Jsou to verše...ne umělecké, vím,
jen plné citu, které neoslavím.

Přála jsem si, slavit a dáti utrpení sbohem,
bohužel, není mi přáno a stojíš stále za rohem.
Chceš vzít i moji poslední sílu,
to potom ztrácím již svoji víru.

Přála jsem si, ano, najít opět život svůj,
nyní mohu jen v bolesti říci, anděli, při mě stůj.
A když ne, pochopím, prostě je konec,
odzvonil nyní mé naději zvonec.

Přála jsem si náhle ještě žít,
něco krásného chvilku prožít.
Náhlé úmrtí nebyla má touha,
ale je to boj a vzpoura...

...Vzpoura nad bolestí a úmrtím,
nechci již jíti tímto prokletím.
Nevím, co bude, kdy skončí to trápení,
ale má duše trošku naděje jistě ocení.

Přála jsem si, ano, přála, prožít léto,
ale bohužel vše jinak, z kopce jde to.
No, nevadí, zda mi není přáno žíti dál,
přeji si, ať váš úsměv nikdy neuhasíná...

...Přeji si poslední ... žijte s úsměvem na líčkách ...
Autor toužím.jít.dál, 29.05.2008
Přečteno 303x
Tipy 10
Poslední tipující: Caracol, Květka Š., brooklyn, carodejka, igniss, Psavec, Simísek
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc děkuji...

30.05.2008 13:26:00 | toužím.jít.dál

a my si přejem, ať máš úsměv na líčkách ty, protože si to zasloužíš. Máš krásnou duši, všechno zlý by se ti mělo vyhýbat!

30.05.2008 13:06:00 | Caracol

Preji zdravi a stesti.

29.05.2008 20:23:00 | carodejka

A Ty také...

29.05.2008 13:38:00 | Simísek

ať je Ti zdraví a štěstí navráceno

29.05.2008 12:59:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí