zkamenělá víčka

zkamenělá víčka

Anotace: potkala jsem stařenku s jejím mužem...mohlo jim být 80 let a drželi se za ruce...zapůsobilo to na mě...bylo to hrozně hezké

100 let vzpomínek hlavou mi proudí,
Na to, jak jsme byli mladí
Před desítkami let
A schovávali se ve svých očích,

Teď přede mnou ležíš,
Bílé vlasy obtáčí se
Kolem tváře
A Měsíc jen tiše závidí
Jim jejich zář,

Hruď se lehounce zvedá
A Tvůj dech cítím až na rtech,
Jemně mě šimrá
u srdce

Jsi tak křehká
Jak porcelánová panenka,

Vrásky času přidaly Ti jen
na nevinnosti
A na Tvých víčkách
Čtu slova smíření,

Krev se pomalu zastavuje,
I sedmikrásky se stydí
za svou barvu,
když porcelán bledne
a víčka zkamení…
Autor fuu, 30.05.2008
Přečteno 310x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Tymi14, 6thSun, milan nov, Arwen....., Jahodová kopretina, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkně jsi se vcítila

31.05.2008 12:33:00 | milan nov

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí