Co mi to děláš?

Co mi to děláš?

Anotace: Všem krásný víkend přeji - ať se vaše ústa jen smějí a sluníčko hladí vás po tváři - co pak vaše očka rozzáří ...

Co mi to děláš?
Na nic se neptáš.
Jen přijdeš a udeříš,
duši mé tím ublížíš.

Co mi to děláš?
Z dlažby mě zvedáš.
Tělo je nehybné, krvácí,
život se zase vytrácí.

Tak co mi to stále děláš?
Jsem celá bolestí rozechvělá.
Přestaň už, prosím na kolenou,
ať tato muka již pominou.

Co mi to děláš?Ptám se znova...
Jsem prokleta, hnusná to doba.
Měla jsem ráda vše v tomto světě,
nyní bych měla toužit po odvetě.

Netoužím, nebudu se mstít,
jen poslední pohlazení mohu chtít?
Ne, můj úděl jsou jen facky a rány,
ty jsou mi ve velké míře od dětství dány.

Proboha co mi to stále děláš?
Na můj zoufalý stav nedbáš.
Nevím již, co Ti mám říci,
mám zkrvavenou svoji líci.

Krev stéká i po rukou, stehnech,
s Tebou to vůbec ani nehne.
Umírám a to dost krutou smrtí,
můj život byl opravdu jen prokletí.
Autor toužím.jít.dál, 30.05.2008
Přečteno 357x
Tipy 9
Poslední tipující: Paulín, Caracol, Květka Š., Psavec, Simísek, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to jen sen co jsi nechtěla
teď posílám Ti strážného anděla.

05.01.2009 20:04:00 | Paulín

ST.... Smutné, a hrozně dojemně napsané... až mi při čtení vytryskly slzy

31.05.2008 11:20:00 | Caracol

Oh, děvče, tak moc smutné.

30.05.2008 22:08:00 | Psavec

přikládám tiše ruce na místa po úderech, pomyslně Ti utírám krev, cítíš?.. vim, jsem daleko, ale s pomocí Tvých básní blízko

30.05.2008 18:19:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí