Střep...

Střep...

Anotace: Všem jen lásku posílám - ráda vás tu moc mám ...Usmívejte se, prosím - lásku k vám v srdíčku nosím...

Vzala jsem střep k sobě,
řežu do sebe, kvůli Tobě.
Zajíždím do kůže, krvácím,
smysl života již vytrácím.

Střep vjíždí do mé kůže,
již nepokvetou mi růže.
Prostě krev jen stékat bude,
poteče po těle, prostě všude.

Střep tlumí bolest duše,
ale ty jizvy nebudou mi slušet.
Ani v hrobě, až mě tam dají,
ústa se náhle vůbec neusmějí.

Ten střep proniká do mého těla,
jsem celá zoufalá a rozechvělá.
Bolí to, ale méně, než bolest v duši,
asi mi tedy ta krev po těle "sluší".

Střep řízne do ruky, do stehna,
nezastavím to, bolest neznám.
Znám, ale jen v duši, srdíčku,
tělo zničit lze kažkou chviličku.

Střep řeže do mého těla,
ač jsem takto skončit nechtěla.
Nevím, jak dál, tak přebíjím bolest,
vím, jsem absolutní zoufalec...

Střep...ničí moji kůži,
dívám se z okna na růži.
Ta by také dokázala zkrvavit mě,
ale já mám ze sklenky střep, jsem na dně.

Střep je v mé ruce a řeže kde může,
nikdo mi v tomto prostě nepomůže.
Jsem zoufalá a chci křičet bolestí,
můj život je jedno velké neštěstí.

Střep pořezal mé celé tělo,
umřít se mi nyní chtělo.
Ale žiji, tak musím bojovat,
nesmím život jen tak "darovat".

...ale možná měla bych...
Autor toužím.jít.dál, 30.05.2008
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Caracol, Květka Š., Psavec, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snaž se hledat na světě i ty hezké chvilky, určitě i ve stvém životě nějaké budou, ať již jsou to třeba drobnosti, zaměř pozornost na ně... Jsem s tebou...

31.05.2008 17:59:00 | Caracol

Neubližuj si, je-li Ti ubližováno, můj názor znáš...Tohle není láska, věř mi. Drž se, seč Ti síly stačí... Mám Tě v mysli.

30.05.2008 19:58:00 | Simísek

cítím Tvoji bolest z řádků, prosil bych Tě, ale Ty sama nevíš v zoufalství jak dál, nebudu proto prosit, ať se neřežeš, prosím jen o to, aby jsi to dělala nejmíň, jak se dá.. myslím na Tebe a bojuju o Tebe

30.05.2008 18:16:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí