Naposledy..

Naposledy..

Anotace: ..dost jsem přemýšlela jestli sem mám tohle vůbec dát, je v tom opravdu hodně mých pocitů..

Znechucena životem
-Ač možná ještě mladá
Obklopena šepotem,
z něhož slinula se óda..
Ruce sepnuté v modlitbě
vlasy vlající ve větru,
dlouho jsem čekala na chodbě,
tam - u prahu; tak blízko světu..
Propásla několik šancí,
však spíše už zcela všechny..
Životem proplouvat hrdě a s elegancí
-To neumím, tak taky přede mnou pláchni..
Slzy padají a krev se slévá
odpusť mi přece, tohle se říká?
Já byla ta, co se jen usmívá..
A teď? Znovu se mě naděje zříká..
Zažít to znovu, ne, nechci to utrpení
Možná jsem blázen
-Každým dnem si to myslím stále víc..
Tenhle svět pro mě není
podsvětí ano, tak pohřbi mě na měsíc..
Oděna do černých šatů
a s uplakanýma očima
Opakuji si svou poslední větu,
co bude řečena..
Naposledy vezmu tě hrsti,
tak krásně se leskneš..
Naposledy, pak už mě konečně opustí
starosti i smutek a ty si oddechneš..
Promiň mi, já měla tě ráda,
jenže asi už blázním..
Život kolem je jen smutná óda,
dovol mi odejít s andělem strážným..
Naposledy zaleskneš se ve třpytu paprsků,
nikdo nebude mi už nic vyčítat,
naposledy chytnu tě do prstů,
naposledy budeš se mé kůže dotýkat..
Omlouvám se...
/Komu?!/
Autor Adie.80, 31.05.2008
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Petbab, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

záleží na tom, co napíšu, vím to.. ano, jsme vlastně cizí lidé, ale přesto, je toho tolik si co říct.. kdy.. nikdy?.. ne

01.06.2008 19:19:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí