Jako smetí na provázku

Jako smetí na provázku

Anotace: .-.-.-.

Máš mě jako ohrátku
do které si kdykoli vstoupíš
a mě vynecháváš ze hry

ničíš to co dělá z
lásky lásku
jsem pro tebe
jenom smetí na provázku

náramně tě to baví
dělat si ze mě hrátku..

mě naopak
z lásky kterou ukazuješ
se mi kříží zrak

nejsem hloupá nevěřím na pohádku
ani na krásu
ale tohle je zlý sen
a já se bojím že další
zklamání už nesnesu

....pak se jednou nediv
až se vzpamatuješ
a budeš mít znova zájem
nebo jestli..
prostě až si zas vzpomeneš
že existuji
už mou rychlost nedoháněj

a ty další neznámý
který přijdeš
běda ti vzít
mi opět ty nejhezčí
představy o lásce
už ukaž že je něco víc
Autor Dedillope, 02.06.2008
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí