Blázen

Blázen

Anotace: pro ty dva,co mi pořád moc chybí:(

Jak blázen uprostřed silnice,
jehož přítelem alkohol se stal,
snažíc se dostat na povrch měsíce
a potom možná ještě dál.

Jak blázen v bouřce uprostřed lesa,
kde k hřmění přidá se štěkot vlčí,
blýskne se a tělo k zemi klesá,
oči se zavřely a srdce mlčí.

Jsem blázen,co chce vrátit čas,
chci zpátky lásku a nejlepšího kamaráda!
Na nebe svou krví píšu vzkaz,
že vás mám oba pořád moc ráda!
Autor andynka.n, 03.06.2008
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Jaros.ml, pejrak, WAYWARD, Cleris
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Co ti udělali?

28.06.2008 13:02:00 | Jaros.ml

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí