Dýka z duhy..

Dýka z duhy..

Anotace: Uteč.. a už se nevracej..

Duhové perly
padající
nastaveným
dlaním
v jednu se slily,
burcující
nečekaným
děním..
Tak uteč,
otoč se
a už se nevracej..
Než tě najdou..
Stůj, pospěš!
Ohlédni se
a už dál nespěchej..
Vina je pravdou..
Vrhnu po tobě
dýkou z duhy,
míříc do srdce
- a bez studu..
Hodím po tobě
část tvé zvrhlé vzpruhy
a své krvácející ruce
pak otřu si do tvého osudu..
Tak uteč a už se nevracej.
Ohlédni se, ať můžu se strefit.
Jdi a víru svou snad neztrácej,
tak jako já, - koneckonců..
- stačí jen hodit..
Autor Adie.80, 03.06.2008
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, branwen, Simísek, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow, v tomhle dílku je velká vnitřní síla... moc zajímavé a moc povedené

05.06.2008 00:12:00 | branwen

s duhou.. bez duhy ne

03.06.2008 23:10:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí