Hledáme cestu pryč

Hledáme cestu pryč

Anotace: - - - - - -

Před čím pořád utíkáme,
kam vůbec běžíme?
Před kým pravou tvář ukrýváme,
k čemu se to blížíme?

Nejsou to jen naše vlastní portréty,
co nás jinam táhnou?
Jsem to opravdu já a jsi to ty?
Nejsem s tváří jinou.

Oči klamou, mysl také. Tak už nevím.

Nevím, v co uvěřit mám,
je tu někdo nebo jsem sám?

Radši bych pryč byl, tady nic nevidím,
jsem se pohřbil, nemyslím! Cítím?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 05.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí