Poslední..

Poslední..

Anotace: ..na čem mi záleží..

Lehounce zaťukat
na duhu z křišťálu,
vstoupit a nečekat,
na vyzvání ze sálu..
Zavřít tak oči
a necítit tu bolest
vlastního svědomí..
Zavřít tak oči
a necítit tu bolest,
když srdce se rozlomí..
Tma - jednolitá a sametová
a na rukou okovy,
jsem to já, jsem vinná!
Do řady ostatních mě postaví..
Pocítit to zlo, co jsem páchala
na vlastní kůži..
Zažít, co oni zažili..
Pocítit to zlo, co jsem páchala
na vlastní kůži..
Za to, že oni tak trpěli..
Zavírám oči a podávám se
tomu, nelze to vzít zpátky..
Zavírám oči, vzdávám se..
Hlavu strčí mi do oprátky..
Dojít odpuštění,
- poslední, na čem mi záleží,
dojít „klidu“ v zatracení..
Dojít tak odpuštění
-poslední, na čem mi tak moc záleží,
navěky zmítat se v zatracení..
Autor Adie.80, 05.06.2008
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Petbab, Květka Š., mauvais-ange, mononoke
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemusím číst.. umím to zpaměti

12.06.2008 12:37:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí