Deštivá melancholie

Deštivá melancholie

Anotace: že by za to mohl Medard?

Spustil se déšť na čtyřicet dní,
provazy vod trhají zpackaný sen
narušený střídavými záblesky
čehosi zvláštního.

Tma rozlila černý inkoust,
který smazal jedno srdce
namalované křídou v ulici,
kudy chudí těla bez duší.

Déšť uhasil poslední cigaretu
jako znamení mrtvé naděje,
která protéká mezi prsty
a padá kamsi do prázdna.

Bouřkové mraky pohřbívají lásku
utopenou ve sklence vína
a zbyla jen trpká pachuť
vmíchaná do kapek deště.
Autor mňousek, 07.06.2008
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí