* Co bude dál? *

* Co bude dál? *

Anotace: Když zůstanete na cestě sami...

* Co bude dál? *

Vítr vane, vane v dál
Čas jde s ním, jde dál
Co bylo dříve, dnes již není
Není jak včera, dnešní rozednění

Úsměv mizí, naděj zmírá
Pláč teď hrdlo tiše svírá
Nová cesta trny pokrytá
bída žití v tváři vyrytá

A není cesty zpět
Již zvadl růže květ
Co byl přítel, stín je teď
Za novým mne osude veď!

Přes hory i přes lány,
Přes řeky i přes moře.
Zmař zlu jeho plány
A nauč ho pokoře…!
Autor Nikytu, 08.06.2008
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, Simísek, Psavec, igniss, rosandr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dlouho jsem od tebe nic nečetla, teď koukám, kolik toho tady od té doby přibylo. :o Báseň krásná. :)

27.06.2008 22:16:00 | Charibeja

Pěkná, ale někdy je zlo moc silné.

08.06.2008 14:46:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí