Neplakej...

Neplakej...

Anotace: Všem moc a moc lásky, nad tu není - ta vše smutné v krásné změní ...

Neplakej, řekl jsi mi,
život se zase změní.
Budeš opět silná,
bolest bude omylná.

Neplakej, kotě moje,
všechno zdraví ať je Tvoje.
No tak, nebuď již smutná,
slzičky, bolest ... ne, není nutná.

Neplakej, dívko křehká,
vím, Tvá situace není lehká.
Ale no tak, neroň již slzy,
mě to pak moc a moc mrzí.

Neplakej, lásko naše,
vzpamatuješ se zase.
Neboj a již nesmutni,
vše lepší se uskuteční ....

...věř...
Autor toužím.jít.dál, 08.06.2008
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., malá a šikovná, igniss, Psavec, Caracol, Simísek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždyť je od pradávna známo že smích léčí,
takový lék užívej v jakémkoliv množství.
Nikdy neuškodí.

09.06.2008 12:53:00 | Květka Š.

Neplakej a pokus se usmát.

08.06.2008 23:26:00 | Psavec

spravne! vše zlé se v krásné promění.... to ti z celého srdce přeji zlatí.Stojím při tobě!

08.06.2008 20:26:00 | Caracol

Budeš silná.

08.06.2008 19:36:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí