Omyl

Omyl

Anotace: věnováno Tomášovi, který teď trpí v důsledku jednoho krutého omylu.... Promiň, i když jsem v tom nevinně

Znova ho zklamali
Tentokrát omylem
Naděje mu dávali
On je v tom nevinen

Přesto je to on
Kdo z nás tří nejvíc trpí
Ať uhodí do mě hrom
Je opět třetí

Ten, co mě léta zbožňuje
Šanci si dával
Mnoho let mě miluje
Omyl mu naději vzal

Naději, že budu jeho
Je mi to líto
Já nemiluju ho
Snad brzo přebolí to

Trpíme teď každý sám
Jedním hloupým omylem
Ani já to nezvládám
Snad raděj zahynem…

Ten omyl nám oběma bolest dal
Kéž by se to nestalo!
Kéž by se ten okamžik zpátky vzal
Aby nás to nebolelo

Promiň, však není to vina má.....

Snad nám brána přátelství zůstane dál otevřená

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 09.06.2008
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: Cleris, Belmon, 0-0, toužím.jít.dál, Psavec, Flame Crow
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Zůstane brána otevřená, určitě ... i přátelství je krásné ... posílám objetí ...

09.06.2008 13:26:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí