Přání pro ni

Přání pro ni

Anotace: ..ať je opět na výsluní

V jeho životě bývala první
Její místo bývalo na výsluní
Teď jen v koutku trpí
Není ani druhá, ani třetí

Vybočuje z řady
Nevnímá druhých rady
Uzavírá se do sebe
Až jí z toho zebe

Z toho pocitu ji mrazí
Že stále ty, co miluje, ztrácí

Teď jí můžeme je přát
Ať jí zas má někdo rád
Láskou vášnivou
S touhou neovladatelnou

Hodně štěstí
Na tvé pouti životní
Ať se zlé v dobré změní
Ať jsi opět na výsluní

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 09.06.2008
Přečteno 280x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, blue, Romana Šamanka Ladyloba, toužím.jít.dál, Vlk v rouše, Cleris, enigman, Belmon, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Přeji Ti výsluní a lásku :)

10.06.2008 16:51:00 | toužím.jít.dál

i výsluní má své stíny...a nevinný své viny...

10.06.2008 10:16:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí