Smrtelný dech...

Smrtelný dech...

Anotace: Všem moc a moc lásky posílám ... vás tady nejraději mám ... (ač trpím - lásku pro vás mám v srdci) ...

Smrtelný dech cítím na kůži,
nemám ustláno na růžích...
To by tolik nebolelo,
ale že mi zdraví vale dalo?

Tak to už je horší,
život mě stále zkouší...
Ale to jednou pomine,
pak třeba duše má promine...

...že jsi zabil...

Kde mám vzít sílu bojovat?
Bohužel, dnes ani nemohu vstát.
To není život, jen pomalé umírání,
kdo nezažil to, nemá zdání...

...jak to bolí...

Chtěla bych na nohy vstát,
moci se ještě chvíli smát.
Ta chvíle ale nepřichází,
odchodem dostanu se z nesnází ...

...možná...
Autor toužím.jít.dál, 10.06.2008
Přečteno 542x
Tipy 9
Poslední tipující: Petbab, Danah, Květka Š., Psavec, Simísek, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST Zlatíčko naše, myslím na Tebe!Posílám Ti hrstičku síly a uznání...Bojuj...

10.06.2008 21:36:00 | Ewineccka

máš mou podporu, zlatí.... a tu sílu ti posílám alespoň takle na dálku. Drž se sluníčko

10.06.2008 17:47:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí