Vertigo

Vertigo

Anotace: V jednom chrámu,jednoho večera,si mě konečně všiml... Každý má svých pár minut slávy......

Mé srdce krvácí,
schované je v červáncích.

Má duše se trmácí,
slýcháváš ji ve váncích.

Mé city ionizují,
v panoramatech morálních poklesků.

Mé oči odpuzují,
v šedých hloubkách hříšných odlesků.

Má mysl se stáčí,
v amputovanou ideu bez obočí.

Kam asi kráčí,
mrzáčtí andělé když močí.....?

Části mého skeletu,
pichlavě září v temném střiku.

Lilithy Nám mele tu,
sladkou henou pláče místo výkřiku.

Na mém těle nahém,
odráží ozvěna slovo Vertigo.

V pozdním večeru vlahém,
pomrkává na mě Viktor Hugo
Autor barak 2, 10.06.2008
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Borecká, Psavec, drahý, Simísek, mamina, WAYWARD, po schodech dolů
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...složitější dílko,fajn.

10.06.2008 18:39:00 | WAYWARD

...složitější dílko,fajn.

10.06.2008 18:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí