Potrat

Potrat

Anotace: Tohle je básnička z mé vlastní zkušenosti a zároveň vzkaz pro jednoho člověka,který mi říká jak moc mě miluje a přesto mě poslal na potrat...je to básínka o tom jak sem se cítila a stále cítím...nesu vinu za smrt mého dítěte...

Jediné štěstí jsi mi vzal,
a ještě ses tenkrát smál.
Mou duši dalším neštěstím naplnil,
jen jeden zákrok po něm zbyl.
Teď tu ležím na posteli
v téhle strašné nemocnici.
Kdyby si jen viděl dráhy mých slz
jsem na dně je to vidět
přeze mě skrz.
Nevěděl jsi co ta zpráva pro mě znamenala,
ale už to vem čert,
jeho brána života se zavřela.
Autor Pájík, 06.08.2005
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí