Slza

Slza

Anotace: přečtěte si sami..

Padá slza
a přitom má tolik lidí větší důvod plakat než-li ty.

Teče slza
a tlumenými obrysy obtahuje tvoje slabé rty.

Padá slza
a z tvého srdce i to uzamčené uniká.

Teče slza,
právě ona bránu nebe tichoulince odmyká.
Usináš. Proč zapírat? Usínáš, došel ti dech.
Padáš dolů a chceš smutnou píseň zazpívat.

Usínáš...
a tvé sny a přání se kutálejí po schodech.
Autor Engel16, 13.06.2008
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Kateway, Vlk v rouše, Sandra_T, emi-lee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tesklivá

13.06.2008 14:20:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí