Žádné (sny) nezbyly.. co tedy?

Žádné (sny) nezbyly.. co tedy?

Anotace: ...

nikdy nevyslovuj po čem toužíš
nikdy se neupínej na planá slova
nikdy neříkej to čemu sám nevěříš
nikdy nevěř něčemu co není pravda

nikdy se neupínej na jedinou osobu
nikdy nebreč před jinými
nikdy si nezastírej cizí podobu
nikdy se neotáčej za svými sny

ale splň je
jednou pro vždy

ale co když žádné nezbyly?
Autor Dedillope, 14.06.2008
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

/nikdy?/

14.06.2008 22:26:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí