Růže na druhou

Růže na druhou

Anotace: ...Pitoma kytka...

Pitomá růže...
Umí jen vonět
Umí být krásna
Copak to stačí?
..............................
Tisíce slov nevystačí k popisu
Vnímat dramatičnost těch krvavých květů
Co schovali tajemství vonicí láskou.
A brání se trny!
Jak zvláštní tendence
Popíraní hrozby tak naivní zbraní...
A přec bolí víc nežli rána od nože
Jak nešťastná kytka
Že neumí mluvit...
Autor Alisa 16, 15.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 13
Poslední tipující: vojtaz, elfkan, jedam, Petbab, Květka Š., Psavec, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mmm, tak tahle básnička mě dostala=)) Už jen proto, že růže miluju...

15.06.2008 11:02:00 | Simísek

...mmm, tak tahle básnička mě dostala=)) Už jen proto, že růže miluju...

15.06.2008 11:02:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí