Hrad z písku

Hrad z písku

Anotace: tak běž!

Hrady z písku
roztékám se!
vlny šumí
duní
námořní loď
černá vlajka
bílý rum
na obzoru
mé hrady tečou
pal!
věž padá
padá muž
a další
a další
a ...
jazyky vln
bičují
utíkám!
tekutým pískem
je chlad
pára z úst
pal!
hrad padá
za zády
díry v písku
krev!
běž!
Autor Muta cum liquida, 15.06.2008
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí