"Divnej" pocit

"Divnej" pocit

Anotace: Už dvakrát jsem tomu divnýmu pocitu zrovna moc nedůvěřovala...ale nejspíš jsem měla...

Pohledy, úsměvy, letmé dotyky
...a já jim nevěřila!
Jo, měla sem divnej pocit,
ale prostě jsem to neřešila.
Že bys mě chtěl líbat znovu?
Jak mě to mohlo napadnout?
Že tě to zase může popadnout.
Jednou a dost! Uzavřeno!
Takhle jsem to brala.
Ale najednou se všechno otevřelo.
A to jsem nechtěla.
I když mi s tebou bylo krásně,
nesmím podlehnout volání vášně.

Nebudu holkou, kterou můžeš mít kdykoliv se ti zachce!
Věř mi, že to nepůjde takhle hladce!
A proto zase zavírám!

Já vím, stejně se v tom pořád ztrácím,
k těm večerům se stále vracím.
/V mých nekonečných myšlenkách/
Ale silnou vůli mít musím.
Ach jo, co já s tebou všechno zkusím.
Autor Holka z davu, 15.06.2008
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasněný básník, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Divný pocit mám vždy, když jde do tuhého!Nedám na něj a poté lituji...Básenka je hezká!Má své kouzlo

16.06.2008 17:20:00 | Ewineccka

jo, těm "divným" pocitům by se mělo důvěřovat... I když sama jim taky nedůvěřuju a pak lituju :-)

16.06.2008 17:18:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí