Zlomeným srdcím

Zlomeným srdcím

Anotace: ... nepotřebuje komentář

Když do srdce rána se zasadí,
je možné, že na dlouho se usadí.

Zda se někdy vylečí,
já ani nevím,
to zranění nejhorší,
tolik prosím!

Aby všechno jinak bylo,
aby se mi srdce očistilo.
Aby mi ještě dovolilo,
to k čemu se rozbušilo.

Aby pro lásku tlouklo!

Jenže rány do srdcí,
samy od sebe se neléčí
a kdo říká, že čas to spraví,
ten se bezpochyby mýlí.

Každým zklamáním je umrlejší,
každou smrtí mě má duše opouští.
Pokud mám nadále člověkem být,
nesmím nikdy znovu zemřít!

Protože už nyní pocit mám,
že ve mně toho mnohem víc bylo.
Co nemám, to nikdy nedám,
kéž by mě jiné srdce vzkřísilo.

Jde-li to...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 16.06.2008
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká i když bolí a víš ...jde to..

16.06.2008 20:13:00 | Nút

Zlomených srdíček je tak moc=))

16.06.2008 20:01:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí