Tears of Angel

Tears of Angel

Anotace: slzy anděla... samota je strašná...

Sbírka: Okénko do mé duše

Vězení bez hranic
náruč ledová
v sevření smrtelném
srdce přiková

samota tíživá
smrt je plíživá
propast hluboká
píseň mámivá

padlý anděl
leží u cesty
slzy krvavý
křídla zlámaný

co však stalo se
nikdo netuší
v tváři neštěstí
šrámy na duši

vzlétnout chtěla by
na skále stojí
hledí do dáli
skočit se bojí

srdce zlomený
křídla spálený
oči uslzený
šaty roztrhaný.

Vysoká je skála
oheň, prach a víno
roztahuješ křídla
sbohem Angelino...
Autor Angee, 17.06.2008
Přečteno 372x
Tipy 13
Poslední tipující: sinoraLee, Samotář Samotinký, Isquieasuus, Dev_LATea_princess, Andělskými perutěmi chráněna, E., Lady Carmila, Charibeja, Churry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplně toho anděla vidím..smutný,ale senzačně napsaný ST

18.01.2009 18:31:00 | Dev_LATea_princess

Připomíná mi to klip k písničce Amaranth. Ale jinak je to opravdu pěkné...

22.07.2008 19:27:00 | Edja

nakonci je krásné to pojmenování..celá báseň má pak zajímavější atmosféru:-)

27.06.2008 19:00:00 | Lady Carmila

Sbohem Angelino
anděli, ženo
nabízet let ke hvězdám
to je špatné věno

17.06.2008 18:57:00 | kačice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí