Zrada

Zrada

Anotace: se trestá...?

Na dálnici,
v ruce pálenici
tachometr nestačí
svědomí z auta vytlačí

jako ona srdce jeho
vždyť on jí daroval kus svého
tím bezedným pohledem ho zlomila
a z okna, duše vymyla

ona

sněhová černovláska
krvavá sedmikráska
na očích růžová páska
tomu vy říkáte láska?

Cítit se jako odložený svetr
použitý - starý - něchtěný
už skončil životem naměřený metr
se zradou v srdci - zraněný

láska bolí
co čas hojí? ránu? ( - jakou)
na život jen s dřevěnou holí
jet zabít tu nevěrnou vránu (- válkou)

čas utíká
nehojí
nepomáhá
plyne
- volně po vodní hladině
jako i tělo její
- klidně, tiše a nevinně...

(a k tomu ji ptáci pějí)
Autor Kwítko, 17.06.2008
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí