(DOBROVOLNĚ)ODEVZDANÁ DUŠE

(DOBROVOLNĚ)ODEVZDANÁ DUŠE

Anotace: Jsem to já nebo moje duše?

Nechala jsem svou duši vyletět k nebi
Doufám že s první láskou nepadne k zemi
Nechala jsem ji at létá nad hlavou mojí
Bojím se že v tomto světě neobstojí

Nechala jsem svou duši vyletět z těla
Nevím jestli já sama jsem to tak chtěla
Nedá se to vrátit zpátky už mi nepatří
Patří tobě a létá si někde v povětří
Autor JOLINAR4, 17.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: blue, Bíša, Petbab, Flamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i když smutná, je krásná!

08.08.2008 19:13:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí