Spolu sami

Spolu sami

Anotace: Menší zamyšlení nad pojmem, složeným z počátečních písmen...musí to být strašně těžký...

Identita byla naším poutem
Nabodávala nás na kůl
Cesta se zdála příliš krátká
Esovitě propínala naše doteky
Starostlivě jsme utajovali své touhy
Troufalost však srazila naděje k zemi
Autor somnium, 08.08.2005
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí