Proč?

Proč?

Anotace: Zkusil jsem něco udělat. Bylo psáno v hluboké depresi.

Proč ti mám pořád opakovat ta slova,
Mám tě rád,
Scházíš mi.

Já chci říct něco víc,
Jak mám ale najít odvahu,
Když pořád jsi jak na nožích.

Nožích, které tě bodají,
Bodají do duše,
Trhají ji na cáry,
Rvou se o její zbytky jak hyeny.

Proč se musím smířit s tím,
Že nebudu moc je vyslovit.

Ta slova,
Která mi právě přicházejí na jazyk,
Pokaždé když tě vidím,
Mě rdousí jak lvi svoji kořist,
Topím se vlastní krví.

Mám strach,
Že se v ní utopím,
Že je nikdy nevyslovím,
Že je nikdy neuslyšíš.
Autor Alios Dones, 18.06.2008
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Ružka, Emily Winnacott, Psavec, Alan Black, JEIDY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí