Kousek mého strachu

Kousek mého strachu

Anotace: Neutichá a proniká dál, už si nevzpomínám, kdy naposled jsem se smál...

Krev v žilách mi vře,
srdce buší a buší...
Má mysl řve,
ale všichni jsou hluší...
Už nevím jak dál,
nikdo netuší,
jak moc jsem si vzal,
prý vztek mi nesluší...

Strach, pláč a smutek,
je to jen zármutek...
Žiji v městě plném loutek,
v duši zbyl jen malý koutek...
Proč necítím tvůj dotek...

Cítím jenom oheň,
co spaluje mne zvnitřka,
je to jenom oheň,
zničí mě do zítřka...
Já nechci už bolest,
všude jsou tvá líčka,
JÁ VZDÁVÁM SE SMRTI,
je čas navždy zamknout víčka...
Autor ZaM, 08.08.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí