Zase budu, ale až se mi vrátíš!

Zase budu, ale až se mi vrátíš!

Anotace: Už, aby to bylo....

Já jsem tady,
a ty tam
Lásko ty přeci víš, jak nesnáším,
když jsme každý sám…

Bez Tebe, ten čas vůbec neběží,
všechno se, tak strašně vleče.
Už jen čekám na to,
Kdypak další slza steče.

Slunce zapadá,
hvězdy zase našli svojí moc.
A tak mě lásko napadá,
kdo asi tak, mi přijde na pomoc.

Usmívám se,
ale nikdo z Vás ten úsměv nevidí.
Směji se,
ale nikdo z Vás ten smích neslyší.
Jsem šťastná,
ale nikdo z Vás si to nemyslí.

Až teď mi došlo,
že tohle všechno se děje jenom uvnitř
// mého srdce //
když myslím právě na Tebe.

Už Tě chci mít zpátky!!
Autor llucinka886, 21.06.2008
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Oťas, Azazen, spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za komnetář sem ráda,že se ti líbí ;)

25.06.2008 23:30:00 | llucinka886

Moc krásná básnička, líbí se mi.
Azazen

24.06.2008 22:02:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí