Neopustím

Neopustím

Anotace: to já nedělám

Kéž by jsi konečně procitla,
z té zlé můry, se probudila.
Dobře vím, že v tobě není nic tak špatné,
moc ti to chci dokázat, leč co je to platné.

Neustále se zbytečně soužíš,
přitom rád bych pomohl,
dal po čem tak toužíš,
snad bych se k tomu zmohl.

Protože jsem přítel tvůj
a záleží mi na tobě,
tak s klidem při mně stůj,
v jakékoli podobě.

Neopustím tě.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 23.06.2008
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku..., Psavec, SZN, anima alba, WhiteSkull, Castiza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak je to, takhle nějak
Opustíš-li nne, nezahyneš
opustím-li tě zahynu
Moc pěkná

23.06.2008 10:54:00 | SZN

Je moc hezká, takových přátel je na světě málo.. bohužel..

23.06.2008 02:00:00 | Castiza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí