Říkáš

Říkáš

Anotace: pláčeš a lžeš

říkáš
že mi lhát nechceš
a nebudeš
/a přesto mi lžeš…./

do očí lži mi říkáš
při pravdě se jim vyhýbáš
pláčeš
a lžeš

říkáš
že mi nechceš ubližovat
a ubližuješ mi dál

asi si ubližujem navzájem
a jsme na to každý sám

životem proplouváme
ačkoli spjati s davem
přesto každý sám

a třeba
možná
jednou
snad
přijde čas
kdy už mi nebudeš lhát
a budeš mě mít zase rád….

avšak sebe se ptám
chci vrátit čas?

sama nevím
myslím
že je naším osudem
lhát si navzájem….

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 24.06.2008
Přečteno 286x
Tipy 15
Poslední tipující: fijalka, pejrak, Megalo'R, a_tao, Iva Borecká, pleskotka24, Myrja, Simísek, WhiteSkull, Belmon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takový osud psala jen sudička - ježibaba,
ty dvě hodné mají jiné zprávy.
Věř mi, to není z mé hlavy.

28.06.2008 23:06:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí