Mažu staré odkazy

Mažu staré odkazy

Anotace: kdo ví, jak tohle skončí

Mažu staré odkazy,
však nedělám to rád,
snad odchazí tvé obrazy,
naučilas mě se bát.

Ale tohle musím dokázat,
udělat to kvůli sobě,
nesmím tě dál milovat!
Nepatřím už tobě.

Ač každá vzpomínka mě moc rmoutí
i srdce se mi z toho hroutí.
Musím se alespoň pokusit,
tě z něj vypustit.

Protože bez něj to nejsem já,
nemůžu tak žít.
bez něj to cenu nemá,
chtěl bych ho lépe naplnit.

Nyní snad dozrál čas,
vyčistit si srdce zas.

Pokud už té cesty není,
tak upadnu v zapomnění,
jestli už nemůžu milovat,
tak radši začnu umírat!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 26.06.2008
Přečteno 240x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, anima alba, igniss, Alan Black, Květka Š., Churry, waterlily
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zázračný lékař dr.Čas dokáže i zázraky hned, nemožné na počkání..."o)

26.06.2008 09:21:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí