Měla jí chránit láska.

Měla jí chránit láska.

Anotace: Podlehla, byla trestána ale nelitovala.

„No tak podívej se“
a neodvracej tvář!
Její hrdost je zraněná !
/co víc sis mohl přát/

Ano je to ona,
/ta podle tvých slov, tak silná/
ta co teď klečí u tvých nohou
tak zklamaná …
a je připravená vše nechat si vzít

ztratila se v bludišti touhy
/tam kde měla jí chránit láska/
- možná tvá
- možná někoho jiného
ale MĚLA!!

No tak, už přeci ber
/v moci své jí máš/
spoutaná tvým pohledem
u nohou tvých klečí
tvé oči žádají, ať nekřičí

uvězněná v tíze svých hříchů
Za, kterými si stojí
/snad ve jménu lásky/

Prozrazená svým strachem
z tvého mlčení
Sražená ke dnu
Kým jiným, než t(s)ebou
(Bojí se a ty to víš)

Můžeš jí ničit čím dál tím víc
Stejně už nemá co ztratit

A možná, proto jí neuslyšíš litovat ani prosit o odpuštění.
Autor llucinka886, 26.06.2008
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Oťas, Grungerr, jára spots, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí